حاج فردوسی، معلم معنویت و مؤلف نظام جامع تربیتی منهاج فردوسیان در زوال روز عرفه، پا به جهان گذاشت.
بر اساس معارف اسلامی، عرفه، اختصاصیترین روز سال به دعاست. در روایت معتبر از امام صادق (علیهالسلام) در بارهی روز عرفه آمده است: «فَإِنَّهُ یَوْمُ دُعَاءٍ وَ مَسْأَلَةٍ؛ روز عرفه، روز دعا و درخواست است». [کافی شریف، محدث کلینی، جلد 4، باب الوقوف بعرفة، صفحهی 464]
حاج فردوسی تحصیلکردهی حوزههای علمیهی مشهد و قم با سابقهی سی ساله است. ایشان از بدو ورود به حوزه، در کنار مباحث علمی، در جستجوی راه رسیدن به قلّههای کمال واقعی و سعادت ابدی بود؛ تا این که با عنایات الهی و اشارات حضرت ولی الله الاعظم (ارواحنا فداه)، با مسیر روشن تکامل آشنا شد. ایشان مسیر روشن تکامل را ایمان و عمل به واضحات و مسلمات قرآن کریم و روایات معتبر اهل بیت (علیهم السلام) و احتیاط در ناواضحات یافت.
ایشان سالهای جوانی را در راه تدوین و نشر واضحات و مسلّمات قرآن کریم و روایات معتبر از ائمهی طاهرین (علیهم السلام) صرف نمود که حاصل آن، «نظام جامع تربیتی منهاج فردوسیان» است.
کسانی که اشتیاق وافر و همت والا در رسیدن به بالاترین درجات عالَم هستی داشته باشند، با کمک گرفتن از این نظام جامع تربیتی، در اندک زمانی، ظلمات را به سوی نور، پشت سر میگذارند.
بیشتر بدانید: آشنایی با منهاج فردوسیان
ایشان سالهاست فارغ از سوداهای سیاسی و غافل از غوغاهای اجتماعی، در عزلت از اغیار و مستغرق در ریاضتهای شرعی به سر میبرد.
حاج فردوسی اکنون به راهنماییِ مشتاقان کمال و سعادت، بر محور اعتقاد و عمل به قرآن کریم و آموزههای اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و دعا برای نیازمندان و گرفتاران مشغول است.
وَ الحَمدُ للهِ اَوَلًا وَ آخِرًا
************