با سلام و پوزش فراوان
1 ـ دعای عرفه که رسم بوده در عصر عرفه به نیتی که امام حسین (علیهالسلام) نیز در عصر عرفه آن را خواندهاند میخوانند حال چگونه دعایی که از امام حسین (علیهالسلام) وارد شده را میگویید نخوانیم؟
2 ـ چرا دعای عرفه در اقبال اضافاتی دارد؟
3 ـ ما تمام دعاهایمان را به زبان بیگانه میخوانیم و این دلیل نمیشود که آن را نخوانیم پس قرآن نیز به زبان بیگانه است متن عربی آن را نخوانیم و فقط معنی را بخوانیم؟
4 ـ آیا در این خصوص بیگانه بودن زبان منظورتان انحصاراً دعای عرفه است؟
5 ـ ما در بین همین دعاهای با زبان بیگانه دردهای دلمان را نیز با زبان فارسی میگوییم پس کمیل و سمات و عاشورا و ندبه و عهد و… هم با زبان بیگانه است آنرا هم نخوانیم؟
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
وقتی مردم، دین و برنامهی کمال و سعادتشان را از رادیو و تلویزیون و اینترنت و ماهواره و روزنامه و میرزای مکتب و ملا باجی میگیرند، منهاجیون و منهاجیات، برنامهی تکاملشان را از کتاب و عترت میگیرند.
چه چیزی مرسوم است یا در تلویزیون نمایش داده میشود و چه چیزی در روزنامهها مینویسند، ملاک کمال و سعادت نیست. آنچه ـ در نزد اصحاب منهاج فردوسیان ـ ملاک رسیدن به کمال و سعادت است، عمل کردن به قانونهای استجماع شده از متن کتاب و سنت رسول و عترت طاهرین (علیهم السلام) است.
ما علیرغم جستجوی بسیار، هیچ توصیهای یا تشویقی برای خواندن این دعا یا دعای امام سجاد (علیهالسلام) در این روز نیافتیم. هر کس یافت ما را هم خبر کند.
موفق باشید
حاج فردوسی