با سلام خدمت حاج اقا
سوال اولم اینه که آیا کتب منهاج فردوسیان درنمایشگاه کتاب امسال وجود داره تا بشه از اونجا تهیه کرد؟
سوال دوم بعضی از آقایان چطور اجازه دستگیری ازافراد رو دارن؟
نظر شما درباره آقایان کمیلی، تحریری، فروغی، شوشتری، علیپور، سعیدی، شیرازی، صمدی آملی و غیره که اجازه تربیت دارن چیه؟ واقعاً دنبال چه اهدافی هستن؟ چرا مرجع تقلیدی در این زمینه نظری نمیده؟ همه دنبال مرید هستن. این وسط مردم عادی و بیخبر از همه جا متضرر میشن. واقعاً یکبار برای همیشه اگر چیزی هست که باید گفته بشه بگین. آیا در قرآن و روایات و احادیث به یافتن استاد در زمینه تربیت انسان و رسیدن به تعالی حرفی زده شده یا نه؟
ممنون
************
باسمه تعالی و تقدّس
سلام علیکم
سؤالات شما را به صورت بند به بند پاسخ میدهم. ان شاء الله
ـ سوال اولم اینه که آیا کتب منهاج فردوسیان در نمایشگاه کتاب امسال وجود داره تا بشه از اونجا تهیه کرد؟
جواب: بله فقط کتابها، آدرس را در همین صفحه اعلام خواهیم کرد. ان شاء الله/ البته راه سریعتر و آسانتر، خرید پستی از فروشگاه است.
ـ سوال دوم بعضی از آقایان چطور اجازه دستگیری از افراد رو دارن؟
جواب: خدای متعال به حکمت بالغهی خود، افرادی نخبه و زبده (که نابغههای واقعی هستند) را بر میگزیند و توسط فرشتهی وحی (حضرت جبرئیل امین علیهالسلام) آنان را تربیت نموده و برای تربیت انسآنهای زمانشان میفرستد. این بزرگواران، اجازهی دستگیری را به واسطهی فرشتهی وحی از خدای عالم دریافت میکنند. البته سلسلهی این نوابغ با آمدن حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبد الله (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) خاتمه یافت. پس از ایشان، دوازده نفر از جانشینان آن حضرت ـ به عدد اسباط بنی اسرائیل ـ یکی بعد از دیگری به امر خدای تعالی و با اجازهی حضرت سید المرسلین و امام قبل از خود، دستگیری از مشتاقان راه کمال و سعادت را برعهده گرفتند. اکنون این اجازه در دستان مقدس حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا له الفداء) است. با توجه به حیات دنیوی و حضور مادی آن بزرگوار و اهتمام ویژهای که به تربیت نفوس مستعده دارند، سلسلهی کسانی که اجازهی دستگیری دارند، در ایشان متوقف شده است و دیگر کسی از این طریق، اجازهی دستگیری دریافت نکرده است.
در کنار جریان روشن و سالم دستگیری انبیاء و اوصیاء، جریان انحرافیای ـ که ما به آن عرفان و تصوف میگوییم ـ همواره رشد کرده و مثل دستگیری انبیاء و اوصیاء، مدعی دستگیری و رساندن مشتاقان به سر منزل کمال و سعادت بوده و هست.
ـ نظر شما درباره آقایان کمیلی، تحریری، فروغی، شوشتری، علیپور، سعیدی، شیرازی، صمدی املی و غیره که اجازه تربیت دارن چیه؟
جواب: تمام این آقایان را میشناسم و با برخی از ایشان، سالها مراوده و ساعتها مباحثه داشتهام. همگی مردانی با تقوا و در کسوت شریف روحانیت هستند. اجازهشان چیزی است در حد همان فرمایش حضرت آیت الله وحید خراسانی (حفظه الله) که فرمودند: «فلسفه کشک است»! این شوخیها را خیلی جدی نگیرید. «اجازه داشتن» مهم نیست، بلکه «اجازهی تربیت مشتاقان از جانب خدای تعالی داشتن» مهم است. و گمان نمیکنم هیچیک از آقایان نامبرده شده ـ با تقوایی که در آنها سراغ دارم ـ چنین ادعایی بکنند. یعنی ادعا کنند که خدای تعالی آنان را اجازه داده است که فلانی و فلانی را به سوی کمال و سعادت هدایت کنند. اگر این اجازه را ندارند، پس سایر اجازهها از زید و بکر و خالد، قابل اعتنا نیست.
ـ واقعاً دنبال چه اهدافی هستن؟
جواب: ان شاء الله به دنبال اصلاح و خیر هستند ولی چون سیستمی که در آن تربیت شدهاند، صوفیگرا و عرفانزده بوده، ناخواسته گرایشهایی زاویهدار با مسیر علمای راستین در دیدگاههای نظری و احکام عملی دارند.
ـ چرا مرجع تقلیدی در این زمینه نظری نمیده؟
جواب: تا جایی که بنده سراغ دارم مواضع حضرات آیات وحید خراسانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی و سیستانی (حفظهم الله تعالی) در مورد انحرافات عرفان و تصوف، بسیار صریح و شفاف، بارها منتشر شده است.
ـ آیا در قرآن و روایات و احادیث به یافتن استاد در زمینه تربیت انسان و رسیدن به تعالی حرفی زده شده یا نه؟
جواب: سراسر قرآن و روایات ما، امر به چنگ زدن به دامن استاد دارد و اصراری فوق العاده مینماید بر این که کسی که استادی ندارد، به کمال و سعادت نخواهد رسید. این آیات و روایات را در کتاب «استاد کامل در منهاج فردسیان» جمعآوری و بررسی کردهام. تنها فرق ما با سایر ادیان و مذاهب و نگرشهای تربیتی، در معرفی استاد است. «استاد» در منهاج فردوسیان فقط رسول معظم و دوازده جانشین برحقشان هستند که سرسپردگی و دلسپردگی به آنان، اصل هر خیر و لازمهی رسیدن به کمال و سعادت است؛ ولی دیگر برنامههای تربیتی، «میرزا فلان» و «ملا فلان» و «شیخ فلان» و «سید فلان» را هم استاد میدانند! و تبعیت از آنان را بر خود، لازم میشمارند.
موفق باشید
حاج فردوسی