سلام
آیا مطالعهی سیر دروس حوزوی و اجتهاد و فلسفه و عرفان برای زنانی که طالب کسب علم و سیر الی الله هستند مفید و مثمر ثمر است؟
بنده به فرزند و همسرم توجه کامل دارم و میدانم وظیفه، خوب همسرداری و تربیت فرزندان صالح است و علاوه بر آن تمایل به کسب علوم و معارف و … دارم لطفاً راهنمایی بفرمایید.
************
باسمه تعالی و تقدس
سلام علیکن
طلب علم «مفید» بر هر زن و مرد مسلمان لازم است اما باید توجه داشته باشید:
1. نیتتان در کسب علم، باید جلب رضای حق تعالی و کمک به رفع جهل از جامعهی اسلامی و بشری باشد.
2. با رضایت کامل شوهر و همکاری او باشد.
3. به قدری که توانایی فکری و جسمی در خود سراغ دارید ادامه دهید و هر جا احساس کردید علم خاصی به درد شما نمیخورد یا توانایی درک و فهم آن را ندارید، خود را به زحمت نیاندازید.
4. قواعد و قوانین منهاج فردوسیان، مجموعهی کاملی از اعتقادات درست و احکام عملی شیعی است. اگر بتوانید بر این قواعد نظری و قوانین عملی، تسلط علمی یافته و توانایی توضیح دادن آن را [حد اقل] برای خانوادهتان پیدا کنید، به مجموعهای از علم مفید دسترسی یافتهاید که برای تحصیل آن، سالها باید از این درس به آن درس و از این کتاب به آن کتاب در تکاپو میبودید.
اعتقاد راسخ ما این است که آنچه از دیدگاهها و اعمالی که در رسیدن انسان به کمال و سعادت نقش دارد، در مجموعهی قواعد نظری و قوانین عملی منهاج فردوسیان آمده است. البته با آمدنِ نسخههای دوم و سوم منهاج، «کاملترین و جامعترین» بودنِ این برنامه بیشتر آشکار خواهد شد.
5. علومی همچون فلسفه و عرفان، بسیار سنگین و پیچیده است و تجربه نشان داده متناسب با روح و فکر زنانه نیست؛ علاوه بر این که فراگیریاش نقش مثبتی در رسیدن به کمال و سعادت ندارد.
برای موفقیت شما و همهی بانوان منهاجی در عرصههای علم و عمل، دعا میکنم.
و الحمد لله
حاج فردوسی