سلام حاج فردوسی عزیز
من درخواست محصول شما را داشتم فکر میکنم گمشده خودمو پیدا شاید کرده باشم البته فعلاً برای اظهار نظر زوده چون دریافت نکردم ولی نمیتونم جواب بدم ولی سئوالی داشتم؛ توی بعضی از کتابها ختمهایی هست مثل صلوات و… و فواید دنیوی و اخروی ولی متاسفانه جوابی تا به حال نگرفتم و خیلی هم مثل من هستند. جواب چیه؟ اشکال از کجاست؟ چرا اینهمه خدا خدا میکنن ولی کمتر کسی جواب میگیره؟ ازکجا بفهمیم خدا به ما گوش داده و مورد قبول حقه؟ و کی و چه زمانی خدا نظری میکنه؟ منکرنظر خدا نمیشیم ولی …
شاید جرقهای نور ایمانم را قوی تر کنه. توی برزخ خاصی هستم میخوام این جرقه به عشقش شعله ور دائمی بشه.
التماس دعا داریم
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
بعد از این که اعتقادات منهاجی بر طبق «قواعد نظری منهاج فردوسیان» تنظیم شد و مقداری در مراعات «قوانین عملی منهاج فردوسیان» استوار گردید، یکی از مکاشفاتی که بر قلبش رخ میدهد این است که خدای تعالی را همنشین خود مییابد. و این «یافتن» غیر از تخیّل و تصوّر ذهنی است.
هیچ دعایی (یعنی خواهشی که از روی صدق نیت باشد) بدون جواب نیست؛ ولی استجابت به یکی از اقسام زیر است:
1. همان چیزی که خواسته بودید به شما داده میشود. مثلاً ثروت خواسته بودید، همان ثروت عطا میشود.
2. بهتر از آنچه خواسته بودید، به شما داده میشود. مثلاً ثروت فانی دنیا خواسته بودید ولی به شما گنج قناعت (که میتوانید همراه خودتان به قبر و قیامت ببرید) داده میشود.
3. به همان مقدار، بلا از شما دفع میشود. مثلاً قرار بود امروز تصادف کنید ولی به خاطر دعای زیاد شما در مطلبی دیگر، ماشینتان روشن نشد و مجبور شدید پیاده یا با وسایل نقلیهی عمومی به سر کار بروید و به همین سبب، آن تصادف و معلولیّت یک عمر، مرتفع گردید.
4. برای روز فقر و ناداری واقعی، یعنی روز قیامت ذخیره میشود؛ که این نوع استجابت، بهترین نوع آن است.
پس هیچ دعایی (یعنی خواهشی که از روی صدق نیت باشد) بدون جواب نیست؛ ولی استجابت به یکی از اقسام بالاست.
همچنین توجه داشته باشید که دعا کردن یعنی خواستن خالصانه و صادقانه از خدای بزرگ، نه تنها عبادت است، بلکه «مغز عبادت» است. یعنی تمام عبادتهای ما اگر پوسته باشد، خواستن خاضعانه از درگاه الهی، مغز آن است. پس دعا کردن را در همه حال، مغتنم بشمارید.
موفق باشید
حاج فردوسی