با سلام
لطفاً با توجه به متن زیر، بفرمایید آیا ذکری که حضرت صاحب الامر (عج) توصیه فرمودند، معتبر است؟
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مظاهری در تبیین امامت امام زمان (عج) به نقل داستانی پرداخته است که در پی میآید: «یکی از علمای بزرگ، در زمان قدیم در تخت فولاد خدمت امام زمان (ارواحنا فداه) رسیده بود و از آن حضرت درخواست «علم اکسیر» کرده بود. در حالی که یاد گرفتن علوم غریبه حرام است و گفت و شنود و تعلیم و تعلّمش نیز حرام است. آن حضرت به او فرموده بودند: علوم غریبه به تو چه ربطی دارد؟ من به جای آن ختمی به تو یاد میدهم که بهتر از اکسیر است. بعد فرموده بودند: به پنج تن و امام زمانت توسّل پیدا کن و در توسّلهایت بگو: «یا محمّد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین، یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی».
آن عالم نقل میکند: وقتی حضرت فرمودند: «ادرکنی»، به ذهنم خطور کرد که باید بفرمایند: «ادرکونی»، یعنی برای درخواست کمک از پنج نور مقدّس، باید فعل جمع به کار ببریم، پس چرا ایشان فعل مفرد به کار برده و میفرمایند: «ادرکنی و لاتهلکنی»؟! وقتی چنین تصوّری کردم، امام زمان (ارواحنا فداه) تبسّم کردند و فرمودند: همین است که گفتم. برای اینکه واسطهی فیض این عالم، فعلاً من هستم.
از همه، به خصوص جوانان تقاضا دارم که با این ختم، به امام زمان متوسّل شوید و این ختم را زیاد بخوانید. همهی افراد، حتی کسانی که سواد و تحصیلات کافی ندارند هم میتوانند این ختم را بخوانند و به پنج تن آل عبا و امام زمان متوسّل شوند: «یا محمّد، یا علی، یا فاطمه، یا حسن، یا حسین، یا صاحب الزمان أدرکنی و لا تهلکنی». این ختم، علاوه بر آنکه آسان است، برای رفع هر حاجتی خوب، مؤثر و مجرّب میباشد.
در مورد این مطلب بفرمایید آیا اینگونه نقل قولها و اذکار، مورد تأیید دین و دارای حجت شرعی میباشد و جنبهی عمومی دارد یا فردی؟
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
این ذکر با توجه به این که سندی برایش نقل نشده و مجهول در مجهول است، حجت شرعی ندارد و با یک خواب یا مکاشفه یا ادعای تشرف، نمیتوان مطلب شرعیای را ثابت نمود ولی به عنوان «مطلق توسل»، اشکال ندارد.
به بیان سادهتر، اگر بخواهید این ذکر را از دین مبین اسلام بدانید، دچار اشکال و مشکل میشوید ولی اگر به عنوان اینکه نحوهای توسل است بخوانید، اشکال ندارد و اگر با توجه باشد، امید است آثار نیکی داشته باشد. ان شاء الله
موفق باشید
حاج فردوسی