بسمه تعالی
با عرض سلام خدمت حاج فردوسی
1 ـ بهترین روش برای توسل به اهل بیت چیست؟ که در روایات تأکید شده هنگام سختی و گرفتاری ها انجام بدیم مثل (ختم قرآن، نذر، صلوات و ذکر و…)
2 ـ در روایات آمده که پیامبر اکرم (ص) بعد از خارج شدن از مجلسی هفتاد بار استغفار میکرد، آیا هفتاد بار مخصوص پیامبر بود یا فرد معمولی میتواند بگوید؟
3 ـ وقتی ما ذکر استغفار زیاد میگوییم و خدای نکرده خطایی از ما سر میزند آیا این تمسخر خداوند نیست؟ چون به هر حال ما در حال تزکیه نفسیم، از خطا مبرا نیستیم.
با تشکر. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
جواب 1: حضرت صاحب الامر (ارواحنا فداه) فرمودند: هر گاه خواستید به وسیلهی ما به خدای تعالی توجه کنید (و حاجت بخواهید) زیارت «آل یاسین» را بخوانید. مداومت بر خواندن این زیارت شریف، اتصال شما را با صاحب این امر و صاحب این زمان، برقرار میکند.
جواب 2: رسول معظم (صلی الله علیه و آله و سلم) استغفار نمیکردند بلکه میفرمودند: «اتوب الی الله» ولی استغفار کردن برای ما، بدون عدد خاص، بسیار مطلوب و گرهگشاست. هم ایشان فرمودند: درد شما گناهان و دوای شما استغفار است.
جواب 3: گر چه در روایتی آمده است که خدای تعالی را مسخره کرده است، ولی در روایت دیگری فرمودهاند: «استهزء بنفسه» یعنی کسی که از یک سو گناه میکند و از سوی دیگر استغفار، در حقیقت، خودش را مسخره کرده است.
در هر صورت، توبهی حقیقی آن است که رغبت آن گناه، از دل برکنده شود و ریشههایش بخشکد که تا ریشههای گناه، در دل، زنده و پرقدرت باشد، هر لحظه احتمال این هست که با فراهم شدن شرایط مناسب، صاحبش را به معصیت حق تعالی وادار سازد.
موفق باشید
حاج فردوسی
چه کار کنیم که به هدایت خاصهی استاد حاضر حضرت مهدی موعود (عج) برسیم تا همواره بر مدار منهاج فردوسیان، موفق و مستدام باشیم؟