حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

بسمه تعالی
با عرض سلام خدمت حاج فردوسی
1 ـ بهترین روش برای توسل به اهل بیت چیست؟ که در روایات تأکید شده هنگام سختی و گرفتاری ها انجام بدیم مثل (ختم قرآن، نذر، صلوات و ذکر و…)
2 ـ در روایات آمده که پیامبر اکرم (ص) بعد از خارج شدن از مجلسی هفتاد بار استغفار می‌کرد، آیا هفتاد بار مخصوص پیامبر بود یا فرد معمولی می‌تواند بگوید؟
3 ـ وقتی ما ذکر استغفار زیاد می‌گوییم و خدای نکرده خطایی از ما سر می‌زند آیا این تمسخر خداوند نیست؟ چون به هر حال ما در حال تزکیه نفسیم، از خطا مبرا نیستیم.
با تشکر. لطفاً راهنمایی بفرمایید.

************
باسمه تعالی

سلام علیکم
جواب 1: حضرت صاحب الامر (ارواحنا فداه) فرمودند: هر گاه خواستید به وسیله‌ی ما به خدای تعالی توجه کنید (و حاجت بخواهید) زیارت «آل یاسین» را بخوانید. مداومت بر خواندن این زیارت شریف، اتصال شما را با صاحب این امر و صاحب این زمان، برقرار می‌کند.

جواب 2: رسول معظم (صلی الله علیه و آله و سلم) استغفار نمی‌کردند بلکه می‌فرمودند: «اتوب الی الله» ولی استغفار کردن برای ما، بدون عدد خاص، بسیار مطلوب و گره‌گشاست. هم ایشان فرمودند: درد شما گناهان و دوای شما استغفار است.

جواب 3: گر چه در روایتی آمده است که خدای تعالی را مسخره کرده است، ولی در روایت دیگری فرموده‌اند: «استهزء بنفسه» یعنی کسی که از یک سو گناه می‌کند و از سوی دیگر استغفار، در حقیقت، خودش را مسخره کرده است.
در هر صورت، توبه‌ی حقیقی آن است که رغبت آن گناه، از دل برکنده شود و ریشه‌هایش بخشکد که تا ریشه‌های گناه، در دل، زنده و پرقدرت باشد، هر لحظه احتمال این هست که با فراهم شدن شرایط مناسب، صاحبش را به معصیت حق تعالی وادار سازد.

موفق باشید
حاج فردوسی

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۳ نظر

  • خوبروی نوشته است:
  • سلام علیکم
    چه کار کنیم که به هدایت خاصه‌ی استاد حاضر حضرت مهدی موعود (عج) برسیم تا همواره بر مدار منهاج فردوسیان، موفق و مستدام باشیم؟
    جواب حاج فردوسی:
    سلام علیکم
    مفهومی با عنوان «هدایت خاصه‌ی استاد حاضر حضرت مهدی موعود (ارواحنا فداه)» در مذهب زبده‌ی خالصه‌ی منهاجیه، جایگاهی ندارد؛ زیرا اگر هدایت به معنی «ایجاد انگیزه» باشد، در انحصار خدای تبارک و تعالی‌ست (توحید در هدایت) و اگر به معنی «راهنمایی» به صراط مستقیم باشد، در قرآن و روایات معتبر آمده است. با این حساب، از خدای تعالی بخواهید در شما ایجاد انگیزه و اشتیاق کند تا بتوانید به واضحات و مسلّمات قرآن و عترت معتبر، معتقد شده و عمل نمایید.
  • صبوری نوشته است:
  • سلام علیکم
    لطفاً بفرمایید چکار کنیم که رغبت گناه، از دل برکنده شود و ریشه‌هایش بخشکد؟
    شاید توصیه شما مطالعه مکرر کتاب بهشت و جهنم و تأمل در آن باشد، توصیه خوبی است!
    اما زمانی که دچار روزمرگی شده و غافل می شویم بخصوص به واسطه فضای مجازی، بعضاً مرتکب گناهانی می‌شویم، گناهانی که قبح آن ها در جامعه ی امروزی شکسته شده است مثل موسیقی، غیبت، سرزنش مومن، شوخی های بیجا، قطع رحم، و …
    البته شکی نیست که گناهان مومنین از سر نافرمانی خداوند متعال نیست بلکه از سر بیچارگی و غفلت، و امید به رحمت خدا است!!
    جواب حاج فردوسی:
    سلام علیکم
    بزرگ‌ترین گناه برای منهاجی که قصد رسیدن به قله‌ی رفیع بهشت را دارد، «غفلت از مقصد» است. اگر بتوانید این غفلت را همواره از خودتان دور کنید، گناهان دیگر، جرأت نزدیک شدن به شما را نخواهند یافت.
  • حصاری نوشته است:
  • سلام علیکم
    چه کار کنیم همواره از این غفلت دور باشیم؟
    جواب حاج فردوسی:
    سلام علیکم
    همواره کتاب‌های تربیتی منهاج فردوسیان، بویژه «بهشت و جهنم در منهاج فردوسیان»، «قواعد نظری منهاج فردوسیان» و «قوانین عملی منهاج فردوسیان» را مطالعه کنید. همچنین زیاد استغفار نمایید تا مرتب غبار غفلت از آینه‌ی قلبتان زدوده شود.
    شیطان همیشه مشغول است و پیوسته با القای تصاویر جذاب از دنیا، کوشش می‌کند ما را به لذت‌های زودگذر آن متوجه ساخته از برترین لذت‌های جهان که در بهشت برین است، غافل نماید. برای مقابله با تلاش خستگی‌ناپذیر شیطان، باید تلاشی خستگی‌ناپذیر داشته باشید و مانند کسی که به خودش سیلی می‌زند تا در برف نخوابد، باید به روحتان سیلی بزنید که نخوابد و به خسران ابدی گرفتار نشود.
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است