حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

سلام
یک سؤال ساده دارم، دوست داشتی جواب بده، دوست نداشتی جواب نده. این کمال و سعادت واقعی که ارائه شده، یعنی تا حالا هر چی دیدیم در مورد کمال واقعی، دروغ بوده؟ یا نه؟ و اینکه شما از چه منابعی تأیید شدید؟ ضامن و تأییدیه‌ی شما چیه که راه سعادت و کمال دست شماست و کس دیگه‌ای این راه رو بلد نیست؟
و سؤال دیگه اینکه با توجه به نقشه‌ی گرافیکی شما، همه در آتش جهنم وجود دارند؟ یا نه اشخاصی هم هستند که از مراحل بالاتری برخوردارند؟ کسی نظری یا نقدی داشته باشه و درخواست مناظره کنه کسی هست که پاسخگو باشه؟ شما دفتر دارید، اما این دفتر شماره تلفن نداره؟ فقط یه کدپستی؟

************
باسمه تعالی

سلام علیکم
جواب 1: محیط اطراف ما، پر است از تبلیغات کمال و خوشبختی، در صورتی که تمام آنها، کمال ظاهری است نه کمال واقعی. این که در مدرسه، به شما گوشزد می‌کنند که درس‌خواندن، کمال است؛ نه این که کمال واقعی باشد و انسان را به بهشت برین و همنشینی با اولیای الهی برساند، بلکه به این معنی است که نسبت به کسی که سواد کافی ندارد، در نزد اهل دنیا و در ظاهر، کمالی محسوب می‌گردد.
همچنین این که ثروت یا علم را مایه‌ی خوشبختی برمی‌شمارند، به این معنی نیست که پولداری یا دانشمند بودن، انسان را به سعادت ابدی و بهشت برین می‌رساند. بلکه به این معنی است که مایه‌ی آسایش‌هایی در چند سال عمر دنیا می‌گردد.
پس، اول باید به این معنی توجه کنید که تمام کمال‌هایی که به سوی آن دعوت می‌شوید، کمال ظاهری است و برای چند روز عمر دنیاست نه برای عمر جاودان آخرت. سپس توجه کنید که دستور رسیدن به کمال واقعی و همیشگی، از سوی خدای تعالی و توسط پیامبر عظیم الشأن اسلام و دوازده جانشین برحق ایشان، به ما رسیده است. آن وقت خواهید فهمید که دعوت «منهاج فردوسیان» به کمال واقعی و سعادت ابدی،‌ به چه معنی است.

جواب 2: منابعی که برنامه‌ی تربیتی منهاج فردوسیان از آنان گردآوری شده، در کتاب «آشنایی با منهاج فردوسیان» آمده است. اگر جویای دانستن هستید، به آن کتاب مراجعه نمایید. همچنین تمام محدثین و فقهای عظام شیعه‌ی دوازده‌امامی از زمان ائمه‌ی طاهرین (علیهم السلام) تا زمان ما، همگی، این برنامه‌ی تربیتی را تأیید کرده‌اند؛ زیرا این برنامه، چیزی جز مجموعه‌ی واضحات و مسلّمات شیعه‌ی اثنی‌عشری نیست.

جواب 3: ادلّه‌ای که بر خاتمیت حضرت ختمی‌مرتبت (صلی‌ الله‌ علیه‌ و‌ آله‌ و سلّم) اقامه می‌شود، دلیل ما بر این است که فقط آنچه از آن بزرگوار و دوازده جانشین برحقشان رسیده، درست است و بقیه‌ی برنامه‌های تربیتی که وامدار شرق و غرب می‌باشد، بر باطل است.

جواب 4: بر طبق نقشه‌ی گرافیکی،‌ هر کس توانسته باشد قواعد پایه را معتقد شده و قوانین طبقات اول تا چهارم را انجام دهد، از جهنم رهیده است و باید برای رسیدن به درجات بهشت، تلاش کند. البته رهیدن از جهنم، بستگی به تعداد قواعدی است که قبول کرده باشد، اگر مثلاً نیمی را قبول کرده، نیمی از جهنم رهیده است. همچنین قوانین طبقات اول تا چهارم را هر کس به طور کامل مراعات کند، به طور کامل از جهنم رهیده ولی اگر برخی را مراعات نکند، به همان اندازه، گرفتار خشم الهی و جهنم سوزان است.

جواب 5: اگر درخواست مناظره، بعد از مطالعه‌ی دقیق مجموعه‌ی آثار منهاج فردوسیان باشد، با روی گشاده و آغوش باز، استقبال می‌کنیم ولی از پذیرش و گفتگو با افرادی که بدون آشنایی با آثار منهاج فردوسیان، بخواهند بر طبق خیالات و اوهام خود، بحث کنند، معذوریم.

جواب 6: شماره‌ی دفتر نیز در بخش ارتباطات، آمده است. همچنین توجه داشته باشید که «کدپستی» با «صندوق پستی» فرق دارد. کدپستی مربوط به منازل است ولی صندوق پستی، صندوقی است که در اداره‌ی پست قرار دارد و نامه‌ها و مرسولات پستی، به جای رفتن به آدرس، در آنجا نگهداری می‌شود.
در پایان، توصیه می‌کنم بدون علم، اظهار نظر نکنید. قرآن کریم می‌فرماید:
«وَ لا تَقفُ ما لَیسَ لَک بِهِ عِلمٌ إِنَّ السَّمعَ وَ البَصَرَ وَ الفُؤادَ کلُّ أُولٰئِک کانَ عَنهُ مَسئولًا» [سوره‌ی اسراء، آیه‌ی ۳۶]
ترجمه: از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند.
قبل از هر گونه اظهار نظری در مورد برنامه‌ی تربیتی منهاج فردوسیان، حتماً آثار و کتاب‌های منتشر شده در مورد این برنامه را به خوبی مطالعه کنید و اگر اشکالی برایتان باقی ماند، بپرسید و در نهایت، اگر قانع نشدید، می‌توانید نظرتان در مورد این برنامه را به صورت مستند، اظهار نمایید.

موفق باشید
حاج فردوسی

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است