حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

سلام علیکم
1. حداقل و حداکثر قوانین عملی که در جدول محاسبه می‌تواند قرار گیرد چه تعداد است؟
2. بهتر است برای ملکه شدن، هر قانون را بعد از یک چله مراعات کردن از جدول حذف کنیم یا بعد از یک ماه؟
با تشکر

************
باسمه تعالی

سلام علیکم
جواب 1: عدد قوانین جدول، برای همه‌ی افراد، یکسان نیست. همچنین نسبت به قوانین، فرق می‌کند. به این معنی که برخی افراد، چون حرکت در نظام جامع منهاج فردوسیان را جدّی نگرفته‌اند، نمی‌توانند قانون‌های زیادی را با هم مراعات کنند. اینگونه افراد، اگر بتوانند یک قانون، یک قانون یا دو قانون، دو قانون که به آن مبتلا هستند را مراعات کنند، نسبت به خودشان حرکت سازنده کرده‌اند.
اما کسانی که به «منهاج‌کوش» مشهورند، توانایی دارند تا ده قانون را نیز با هم مراعات کنند و نتیجه‌ی مثبت بگیرند. پس در مرحله‌ی اول، باید خودتان را برای خودتان تعریف و شفاف‌سازی کنید. سپس بر طبق میزان اشتیاقی که در خود می‌یابید، قوانین را به ترتیب، در جدول محاسبه قرار دهید.
نکته‌ی دیگر این است که تعداد قوانین جدول، نسبت به قانون نیز فرق می‌کند. برخی قوانین، چون شیوع بیشتری در زندگی دارد، مراعاتش سخت‌تر و رسیدن به ملکه‌ی آن، دیرتر اتفاق می‌افتد. مثلاً کسی که قاضی است، شاید در طول سال، یک یا دو بار اتفاق بیافتد که در معرض رشوه گرفتن قرار گیرد، ولی مانند نماز اول وقت، چیزی است که پنج بار در شبانه‌روز، اتفاق می‌افتد و دغدغه‌ی دائمی محسوب می‌گردد.

جواب 2: به نظر می‌رسد با توجه به این که:
در منهاج فردوسیان شایسته است اعتقاد داشته باشند؛ «نُطفه»، پس از چهل روز که در رحم قرار گرفت، تبدیل به «عَلَقه» و پس از چهل روز دیگر تبدیل به «مُضغه» می‌شود.
در منهاج فردوسیان شایسته است اعتقاد داشته باشند؛ اثر هر خوردنی و نوشیدنی، تا چهل روز در مغز استخوان انسان باقی می‌ماند.
مراعات چهل شبانه‌روز، بهتر باشد ولی از آنجا که شباهتی با اربعین‌گیری‌های صوفیه پیدا می‌کرد، جدول یک‌ماهه نیز طراحی شد تا کسانی که دوست داشته باشند، از جدول یک‌ماهه استفاده کنند.

موفق باشید
حاج فردوسی

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است