سلام علیکم خدمت حاج فردوسی
بارها درمورد رضایت والدین راجع به راضی بودن فرزندش که منهاجی شود صحبت کردید ولی این بار این چنین بحثی برای من در خانواده رخ داد و متوجه شدم. من مدتهاست که در محلمان با چند نفر از دوستمان که منهاجی هستند جلسه برگزار میکنیم. به تازگی برادر کوچکم هم که مشتاق این برنامه شده و به ما پیوسته در اوایلش خیلی باهاش دعوا میکرد حق نداری با ماها بگرده و در چنین جلساتی شرکت کنه و مدتی هم بود که خیلی کمتر گیر میداد تا اینکه هی بهش گیر میداد چر ا اینجوره چرا اونجوره. مثلاً یک روز با جوراب و کتش خوابیده بود و فردا با عصبانیت پدرم به من گفت این تربیت کردن شماهاست. من گفتم پدر عزیزم تو با زبان خوش بهش بگو این کار نکن خوب نیست. یه مرتبه رو کرد به من و با صدای بلند گفت: اگه گوشش به حرف من بود حق نداشت تو جلسات شما شرکت کند. من بهش گفتم: اصلاً راضی نیستی بیاید این جلسات؟ با قاطعیت گفت: اصلاً راضی نیستم. پدرم گفت من از زشتی در و همسایه میترسم و گرنه تا الان بیرونش کرده بودم.
حاج فردوسی منتظر پاسخ هستم با تشکر
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
انسانهای معمولی، وقتی از چیزی دلخور و رنجیدهخاطر هستند، بدون ملاحظهی وجود رابطه، از امور دیگر نیز گِله و شکایت میکنند. این امر، در زنها بسیار دیده میشود ولی در مردها نیز کمابیش هست.
به عبارت ساده و عامیانه، وقتی دلش از جایی پر است، بر سر شخص یا چیز دیگری خالی میکند. مثلاً در محل کار به او توهین شده یا از ناحیهی کارفرما، حق و حقوقش پرداخت نشده است، وقتی به خانه میآید، به طرز غذا خوردن بچهها یا بلند بودن صدای تلویزیون یا روشن بودن کولر و مانند آن گیر میدهد.
اینگونه شکایتها و اظهار نارضایتیها، ارزش ذاتی ندارد و فقط یک نحوه تخلیهی احساسات منفی است. به این معنی که اگر همین فرد در شرایط آرام و بدون فشار و استرس قرار بگیرد، به راحتی با آن مسأله کنار میآید و شکایت و اظهار ناراحتی نمیکند.
پس از پدرتان در زمانی که آرام است و احساس میکنید در زیر فشارهای خارجی قرار ندارد، در بارهی رضایتش برای شرکت در جلسات منهاج فردوسیان بپرسید؛ اگر در حال آرامش نیز اظهار نارضایتی کرد، آنگاه باید حضور در این جلسات را ترک کنید.
به خاطر داشته باشید اگر پدرتان از حضور شما در جلسات منهاج فردوسیان ناراضی باشد، بیش از مقداری که به دست بیاورید، از دست خواهید داد.
موفق باشید
حاج فردوسی