سلام
1. باورهای ضد ثروت شامل چه باورهایی هستند؟
2. نسخه ثروت اگه بدرستی بهش عمل بشه، تاثیرش نهایت چقدر طول میکشه وارد زندگی بشه؟ مثلاً یک ماه … یک سال … شش ماه ؟؟؟ چند وقت؟
************
باسمه تعالی
سلام علیکم
جواب 1: باورهای بازدارنده برای هر کسی، با دیگری فرق دارد و نمیتوان برای همگان یک نسخه پیچید. میتوانید با استفاده از «عملیات کشف باورهای بازدارنده»، موانع و ترسهای ذهنی خودتان را کشف کنید. «عملیات کشف باورهای بازدارنده» این طور است که قلم و کاغذ بردارید و در خلوت و با حواس جمع، خودتان را تصور کنید در جایی ایستادهاید و چیزی که میخواهید (در بحث ما، ثروت) در مقابل شما با فاصلهی چند متر ایستاده است. سپس تصور کنید وقتی به سوی ثروت حرکت میکنید، دستی از پشت سر، لباس شما را گرفته و میگوید: «به سوی ثروت نرو، چون اگر به ثروت برسی و پولدار شوی …» سپس جای خالی را با هر چیزی که به ذهنتان میرسد، پر کنید.
این کار را چند بار در طول یک هفته انجام دهید تا در حالت شادی، غم، امید، یأس و حالات دیگر، تمام ترسها و موانع ذهنیتان را کشف کنید. سپس میتوانید برای رها شدن از هر کدام از باورهای بازدارنده، راهکاری منطقی تعریف کنید.
میتوانید از این روش برای یافتن باورهای بازدارندهیتان در هر زمینهای استفاده کنید. کسانی که علی رغم تلاش زیاد، ازدواجشان جور نمیشود؛ کسانی که علی رغم دعا و دوای زیاد، بچهدار نمیشوند؛ کسانی که در شغلشان خیلی زحمت میکشند ولی نتیجهی متناسب را دریافت نمیکنند و … همگی میتوانند از همین روش، باورهای بازدارندهی خود در آن زمینه را شناسایی و برطرف نمایند.
جواب 2: درست عمل کردن به «نسخهی ثروت» فقط یک درصد از مسیر است و نود و نه درصد دیگر مسیر، این است که باورهای بازدارنده نسبت به ثروت نداشته باشید. اگر باورهای بازدارنده نداشته باشید، در کمتر از یک ساعت، جواب میدهد و ثروت شما را تا بیست برابر و شاید بیشتر، رشد میدهد. تجربههایی که به من گزارش شده، تا بیست برابر را نشان میدهد، البته بیشتر هم جا دارد. از سوی دیگر، افرادی هستند که با عمل به «نسخهی ثروت» تغییری در رشد مالیشان نمیبینند. شاید هر دو گروه، به درستی به این نسخه عمل کرده باشند، ولی میزان باورهای بازدارنده نسبت به ثروت، تأثیر اساسی و اصلی را میگذارد و نتیجه را اینقدر متفاوت میسازد.
برای این که زراعت پرباری داشته باشید، باید «مقتضی، موجود» و «مانع، مفقود» باشد. به عبارت ساده، لازم است «زمین خوب»، «بذر سالم»، «آب فراوان» و «نور لازم» داشته باشید؛ ولی اینها کافی نیست. باید موانع هم پیش نیاید یا اگر هست، برداشته شود. روی دیگر زراعت پربار، این است که «سیلاب ویرانگر»، «صاعقهی سوزاننده»، «علفخوار گرسنه»، «آفات نباتی» و مانند اینها پیش نیاید. هر قدر بذر، آب، کود، نور و زمینتان خوب باشد، نخواهد توانست زراعت شما را از حملهی ملخها به سلامتی عبور داده و ثمرات عالی برایتان به بار آورد. وقتی سیل عظیم و ویرانگر بیاید، ریشهی زراعتتان را بر میکند و ملاحظهی این ندارد که چقدر بذر، آب، کود، نور و زمینتان خوب بوده است.
در بحث جذب ثروت نیز همینطور است. هر قدر به خوبی به «نسخهی ثروت» عمل کنید؛ ولی تا زمانی که با باورهای بازدارندهی خود، جلوی به ثمر نشستن آن را بگیرید، نتیجهی دلخواهتان حاصل نخواهد شد.
موفق باشید
حاج فردوسی