حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

سلام
اینا (اعم از زن و مرد) که میرن عروسی و مهمونی مختلط با ساز و رقص و آهنگ و مشروبات و .. به بهشت نمیرن؟؟؟؟؟!!!!
بعضیا رو من میشناسم اهل نماز و روزه و خیراتم هستن ولی این جور مجالسم میرن، یعنی با شرکت در این مجالس پایمال میشه نماز و روزه شون و هر کار خیری که انجام بدن؟؟!!! میرن جهنم؟! حساب و کتابش به چه صورته؟
خیلی توی جامعه قبح این مسائل از بین رفته. همه با هم محرمند انگار. یعنی این همه آدم میرن جهنم و رستگار نمیشن؟ چه جوریه؟

************
باسمه تعالی

سلام علیکم
انجام گناهانی مثل گوش دادن به موسیقی و نوشیدن شراب و نگاه به نامحرم و مو یا بدن خود را به نامحرم نشان دادن برای بانوان،‌ همگی عذاب‌های دنیوی و اخروی دارد. این افراد، هم در دنیا گرفتار مشکلات جسمی و روحی می‌شوند و هم در آخرت، گرفتار عذاب الهی و آتش جهنم می‌گردند.
کسانی که اهل نماز و روزه و خیرات باشند ولی از گناهان پرهیز نکنند، نشان از این دارد که عباداتشان بی‌روح است و دلخوش به کالبدی بی‌جان از عبادات شده‌اند.
خدای بزرگ در قرآن کریم به پیامبر با عظمتش (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) می‌فرماید: «وَ أَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَ الْمُنکَرِ» [سوره‌ی عنکبوت، آیه‌ی 45] یعنی نماز را برپا دار که نماز از کار زشت و ناپسند باز می‌دارد.
از این آیه معلوم می‌شود نمازی که از گناه باز ندارد، نماز نیست بلکه صورتِ بی‌معنا و ظرف خالی است. چنین نمازی مثل کارتن خالی بزرگی است که کادو کرده باشند. شاید ظاهر آراسته و کادو کرده‌ی آن کارتن بزرگ، هر بیننده را به وجد درآورد، ولی وقتی باز شود، صاحبش را ناامید خواهد کرد. نمازی که موجب دوری از فحشا و منکر نشود، وقتی در روز قیامت باز شود، چیزی درونش نیست و موجب سنگین شدن ترازوی اعمال نخواهد شد.
خیرات هم همینطور است. اگر کسی اهل گناه باشد و خیرات انجام دهد، مورد قبول خداوند قرار نمی‌گیرد و در آخرت، پاداشی نخواهد داشت. خدای بزرگ در قرآن کریم می‌فرماید: «إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ» [سوره‌ی مائده، آیه‌ی 27] یعنی خدا فقط از پرهیزکاران قبول می‌کند. شیطان می‌داند که خیرات چنین افرادی قبول نیست، لذا نه تنها آنان را وسوسه نمی‌کند که خیراتشان را ترک کنند، بلکه برای این که بیشتر مغرور شوند و خیالشان راحت شود، تشویقشان می‌کند در کارهای عام المنفعه و خیر شرکت کنند. این طور افراد، از توجه به سگ و گربه گرفته تا جمع‌آوری کمک برای سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان و احداث مدرسه و درمانگاه، در خیلی کارها شرکت می‌کنند و هزینه می‌نمایند؛ ولی چون تقوا ندارند، فایده‌ی اخروی ندارند، هر چند در دنیا، از احترام خاصی برخوردارند و مرتب از آنان تبجیل شود.

موفق باشید
حاج فردوسی

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است