حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

سلام
بین دو کشور چین و امریکا در ساخت و تولید کرونا اختلاف ایجاد شده و هر دو دیگری را عامل ساخت و انتشار کرونا می دانند که نتیجه اینکه کرونا ساخت دست بشر توسط یکی از این دو کشور بوده است.
دانشجویان ایرانی و عراقی ساکن در ووهان چین که مرکز کرونا در این کشور بوده به مدت دو هفته در تهران قرنطینه بوده اند و به محض اینکه قرنطینه آنها به پایان می رسد و به آغوش خانواده هایشان باز می گردند اولین مبتلای کرونا در قم اعلام رسمی می شود که می توان نتیجه گرفت احتمال خیلی زیاد این افراد کرونا را به ایران آورده اند نه طلاب چینی المصطفی
سوال:
1. آیا می توان کرونا را یک بلا الهی از سوی خدا دانست که به خاطر گناهان بشر خدا جهان را به این مریضی مبتلا کرده است؟
2. آیا اگر کرونا ساخت دست بشر بوده و کسانی هم عمدی یا غیر عمدی آن را به کشور آورده و باعث بیماری شده اند در مرگ مبتلایان مقصر هستند؟
3. آیا کرونا را می توان از علائم ظهور دانست؟
4. اگر به فرض کرونا ساخت بشر باشد چرای خداوند قادر متعال جلوی این دسیسه را نگرفته و جهان را به آن مبتلا ساخته است؟

************
باسمه تعالی

سلام علیکم
جواب 1: هر چند بروز این ویروس در نظام احسن الهی، چیزی جز فرایند توسعه‌ی جهان نیست؛ ولی قطعاً این پدیده برای ناسپاسان، بلاست. هر چیزی برای هر کسی می‌تواند خیر باشد، اگر سپاسگزار باشد و هر چیزی می‌تواند برای هر کسی شر باشد، اگر ناسپاس باشد. کسانی که بنای زندگی خود را بر دیدن و بازگو کردن کمبودها گذاشته‌اند، بر طبق وعید صریح قرآن کریم، گرفتار «عذاب شدید» می‌شوند. دنیا همیشه همینطور بوده و خواهد بود، امروز این ویروس آمده و فردا ویروسی دیگر خواهد آمد. این ما هستیم که باید با شکرگزاری مداوم و توجه به نعمت‌های فراوان الهی،‌ خود را در مقابل هر پدیده‌ای بیمه سازیم.

جواب 2: هر گاه بیمار کردن دیگران، عمدی باشد، موجب ضمان است. کسی که می‌داند بیمار است و بیماری‌اش از طریق خاصی منتقل می‌شود، اگر مراعات نکند و از همان طریق خاص، با غیرمبتلایان تماس برقرار نماید، در میزان عدل الهی، مجرم است و مؤاخذه خواهد شد. چنین شخصی هر چند در دادگاه‌های دنیوی نتوان جرمش را ثابت کرد و بتواند از چنگال قانون در دنیا بگریزد، ولی نخواهد توانست به سادگی از محکمه‌ی عدل روز قیامت رهایی یابد.

جواب 3: علائم قطعی ظهور، در روایات معتبر آمده است. این که بعضی دوستان نادان و دشمنان دانا هر چیزی را بدون سند معتبر، علائم ظهور می‌خوانند، ضررهای جبران‌ناپذیری به باور مهدویت و منجی آخر الزمان می‌زند. قطعه‌ای فلز هم اگر مرتب سرد و گرم شود، مقاومتش را از دست داده و بالاخره از هم خواهد ریخت. این که مردم را به هر بهانه‌ای گرم می‌کنند که ظهور نزدیک شده و پایان عصر غیبت رسیده است و بعد از مدتی، هیچ خبری نمی‌شود و چرخ بر همان محور می‌چرخد که می‌چرخیده، موجب دلسرد شدن مردم از وعده‌ی آمدن منجی می‌شود. این گرم و سرد کردن‌های مکرر، دسیسه‌ی دشمنان داناست که مع الاسف، دوستان نادان زیادی را فریب داده و به پیاده‌نظامی خود در آورده است. هر سیل عظیم و زلزله‌ی مهیب و آتش‌سوزی فراگیر و ویروس جهانی را علائم ظهور ندانید و معرفی نکنید. اگر فرصتی دست دهد، روزی درباره‌ی علائم ظهور و آخر الزمان و دولت حضرت صاحب الامر (ارواحنا فداه) خواهم نوشت تا چراغ راهتان باشد و سخنان احساسی منبری‌ها و مداحان و خانم جلسه‌ای‌ها و خواب‌ها و توهمات این و آن، شما را از اعتقاد صحیح در این زمینه دور نسازد.

جواب 4: اگر خدای تعالی بنا می‌داشت هر چیزی که ضرری برای بشر دارد را از بین ببرد، باید صنایع هواپیماسازی، صنایع موشک‌سازی، صنایع ماشین‌سازی، نیروگاه‌های برق، پالایشگاه‌های گاز، کارخانه‌های اسلحه‌سازی و … را منهدم می‌ساخت. البته اگر چیزی ضرر کلی و قابل توجه به بشریت داشته باشد، حکمت بالغه‌اش جلو آن را می‌گیرد. مثلاً قدرت قاهره‌ی الهیه مانع از برخورد شهاب‌سنگی که موجب انهدام کلی زمین شود، می‌گردد. تعداد درگذشتگان با ویروس کرونا در اواخر سال 1398 و اوایل نوروز 1399 را با میزان کشته‌های همین ایام در سفرهای نوروزی سال‌های قبل مقایسه کنید تا ببینید، انسان‌ها باید با بهانه و بی‌بهانه به مرحله‌ی بعدی زندگی‌شان وارد شوند و قرار نیست کسی برای همیشه در این سرای فانی بماند. اگر بهانه‌ای به نام «کرونا ویروس» آمده، در عوض بهانه‌ی دیگری به نام «تصادفات جاده‌ای» برداشته شده است. پس بهانه‌ی انتقال انسان‌ها از این مرحله‌ی زندگی به مرحله‌ی بعد را بد نشمارید و بدانید که همه چیز در نظام احسن الهی، در جای خودش قرار دارد. به زودی این ویروس از بین خواهد رفت؛‌ ولی آمدن و رفتن انسان‌ها همچنان باقیست.

موفق باشید
حاج فردوسی

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است