1. در هنگام ثبت التماس دعا، فقط اسم کوچک خودمان را بنویسیم یا فامیلی هم لازم است؟
جواب: اسم کوچک کفایت میکند و نیازی به نام خانوادگی نیست؛ ولی اگر نام خانوادگیتان را بنویسید، بیشتر مشخص میشود حاجت، مربوط به چه کسی است.
2. اسم شناسنامهای را باید بنویسیم یا اسمی که به آن صدایمان میزنند؟
جواب: فرقی نمیکند؛ گر چه بهتر است اسمی را بنویسید که شما را به آن صدا میزنند.
3. حاج فردوسی چه زمانی التماس دعای ما را میبینند و دعا میکنند؟
جواب: حاج فردوسی التماس دعاهای «اینترنتی» را از چند دقیقه تا چند ساعت بعد از ثبت، به درگاه فضل الهی تقدیم میکنند؛ ولی التماس دعاهای «حضوری» و «پستی»، زمان بیشتری طول میکشد.
اگر دوست دارید از انجام دعا مطمئن شوید، میتوانید از طریق پیامک یا پیام در ایتا یا تلگرامِ شمارهی ۰۹۱۵۹۷۲۴۰۸۰ از انجام شدن دعا مطمئن شوید. برای این کار، نام و حاجت و جملهای شبیهِ «آیا برای من دعا کردند؟» را ارسال کنید.
4. آیا برای مستجاب شدن دعایمان، باید به استجابت دعای حاج فردوسی اعتقاد داشته باشیم؟
جواب: همین که التماس دعا میدهید، نشان از این دارد که به «تأثیر مثبت دعا» و «تأثیر مثبت دعای حاج فردوسی» اعتقاد دارید؛ اگر اعتقاد نمیداشتید، التماس دعا نمیدادید.
5. مشخصات و حاجت ما را چه کسانی میبینند؟
جواب: التماس دعاهایی که به روش «اینترنتی» ثبت میشود، از طریق سیستم هوشمند، به طور مستقیم برای حاج فردوسی ارسال میگردد و هیچ شخصی از مشخصات افراد و حاجتشان مطلع نمیشوند.
6. مشخصات بانکی ما را چه کسانی میبینند؟
جواب: مشخصات بانکی شما (شمارهی کارت و رمز دوم)، فقط در اختیار بانک است و هیچ کسی به هیچوجه از آن مطلع نمیشود.
7. آیا میتوان در یک درخواست، چند حاجت را نوشت؟
جواب: در هر بار ثبت التماس دعا، فقط یک حاجت خود را بنویسید. درخواستهایی که مشتمل بر چند حاجت باشد، فقط حاجت اول آن خوانده میشود. برای اطلاع بیشتر، این مطلب را مطالعه کنید.