حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

حاج فردوسی

معلم معنویت، مؤلف منهاج فردوسیان، مستجاب الدعوة

قَالَ أَبِی الدَّرْدَاءِ: کانَ رَسُولُ اللهِ‌ (صلّی ‌الله علیه و آله و سلّم) یذَکرُ النَّاسَ فَذَکرَ الجَنَّةَ وَ مَا فِیهَا مِنَ الأَزْوَاجِ وَ النَّعِیمِ وَ فِی القَوْمِ أَعْرَابِی فَجَثَا لِرُکبَتَیهِ وَ قَالَ: یا رَسُولَ اللهِ هَلْ فِی الجَنَّةِ مِنْ سَمَاعٍ؟ قَالَ: «نَعَمْ یا أَعْرَابِی إِنَّ فِی الجَنَّةِ لَنَهَراً حَافَتَاهُ أَبْکارٌ مِنْ کلِّ بَیضَاءَ یتَغَنَّینَ بِأَصْوَاتٍ لَمْ تَسْمَعِ الخَلَائِقُ بِمِثْلِهَا قَطُّ فَذَلِک أَفْضَلُ نَعِیمِ الجَنَّةِ»

راوی می‌گوید: روزی رسول خدا‌ (صلّی ‌الله علیه و آله و سلّم): برای مردم از بهشت و همسران و نعمت‌های آن سخن می‌گفتند. مرد بادیه نشینی که در میان جمعیت نشسته بود، بر زانوهای خود بلند شد و گفت: ای رسول خدا آیا در بهشت [نعمت] شنیدنی هم هست؟
حضرت فرمودند: آری ای اعرابی، در بهشت، جویباری است که بر کناره‌هایش دوشیزگانی سفید[رو و سفیدجامه هستند] که با آوازی که آفریدگان هرگز مانند آن را نشنیده‌اند، آواز می‌خوانند. آن [آوازها] با فضیلت‌ترین نعمت‌های بهشت است.

[بحار الانوار، علامه مجلسی، جلد 8، صفحه‌ی 196]

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است