حاج فردوسی

معلم معنویت و مؤلف منهاج فردوسیان

حاج فردوسی

معلم معنویت و مؤلف منهاج فردوسیان

سؤال: چرا کتاب‌های «قواعد» و «قوانین»، بدون مستندات منتشر شده است؟

تفصیل سؤال: چرا در دو کتاب اصلی این نظام تربیتی یعنی «مجموعه‌ی قواعد نظری منهاج فردوسیان» و «مجموعه‌ی قوانین عملی منهاج فردوسیان»، آیات یا روایاتی که مستند یک قاعده یا قانون است، بیان نشده یا حدّ اقل، آدرس آن به صورت اجمالی نیامده است، تا مراجعه‌کننده، با اطمینان خاطر بتواند به قواعد و قوانین منهاج فردوسیان، اعتماد و اعتنا کند؟

جواب: باید توجه داشت که یک نظام تربیتی را نمی‌توان در یک کتاب، خلاصه کرد. نظام تربیتی منهاج فردوسیان، مشتمل بر چند کتاب است که یکدیگر را همپوشانی کرده و برای رساندن مطلب به صورت مطلوب، یاری می‌دهند. اصل قواعد یا قوانین در دو کتاب با عنوان «مجموعه‌ی قواعد نظری» و «مجموعه‌ی قوانین عملی» آمده است. مستندات هر یک در کتابی دیگر (که چند هزار صفحه دارد و هنوز منتشر نشده است) آمده است. همچنین اسامی و مشخصات منابع، در کتاب «منابع منهاج فردوسیان» به طور مفصل بیان شده است.
اگر در دو کتاب «مجموعه‌ی قواعد نظری» و «مجموعه‌ی قوانین عملی» به ذکر منبع ـ ولو به صورت اجمالی ـ می‌پرداختیم، حجم آن به چند برابرِ حجم کنونی بالغ می‌شد که به هیچ روی، مقرون به صَرفه نبود.

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است