حاج فردوسی

معلم معنویت و مؤلف منهاج فردوسیان

حاج فردوسی

معلم معنویت و مؤلف منهاج فردوسیان

قَالَ أَمِیرُ المؤمنین (علیه‌السلام): «إِنَّ أَهْلَ النَّارِ لَـمَّا غَلَی الزَّقُّومُ وَ الضَّرِیعُ فِی بُطُونِهِمْ کغَلْی الحَمِیمِ سَأَلُوا الشَّرَابَ، فَاُتُوا بِشَرَابِ غَسَّاقٍ وَ صَدِیدٍ «یتَجَرَّعُهُ وَ لا یکادُ یسِیغُهُ وَ یأْتِیهِ المَوْتُ مِنْ کلِّ مَکانٍ وَ ما هُوَ بِمَیتٍ وَ مِنْ وَرائِهِ عَذابٌ غَلِیظٌ»  وَ حَمِیمٌ یغْلِی بِهِ جَهَنَّمُ مُنْذُ خُلِقَتْ، «کَالمُهْلِ یشْوِی الوُجُوهَ بِئْسَ الشَّرابُ وَ سَاءَتْ مُرْتَفَقاً».

امیر المؤمنین (علیه‌السلام) فرمودند: «اهل آتش [جهنم] وقتی زقوم و خارِ خشک، در شکم‌هایشان مانند آب جوش، به غُل غُل آمد، آب در خواست می‌کنند. پس نوشیدنی‌ای از زردآب و چرکاب برایشان آورده می‌شود که «[هر یک از آنان،] آن را جرعه جرعه می‌نوشد؛ ولی نمی‌تواند آن را فرو ببرد. مرگ از هر طرف به سویش می‌آید؛ ولی نمی‌میرد و عذابی سخت به دنبال دارد» و نیز آبی جوشان که از زمانی که جهنم آفریده شده است، «همچنان در آنجا همانند مسِ گداخته می‌جوشد و صورت‌ها را بریان می‌کند. چه بد نوشیدنی‌ای است آن، و چه بد رامشگاهی است جهنم».

[تفسیر عیاشی، جلد 2، صفحه‌ی 223؛ بحار الانوار، علامه مجلسی، جلد 8، صفحه‌ی 302]

تعداد نظراتی که بر این مطلب نوشته شده است: ۰ نظر

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب، اظهار نظر می‌کند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
این وبگاه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به شماره‌ی شامد: «1 - 1 - 769104 - 65 - 0 - 3» ثبت شده و تابع قوانین مکتوب جمهوری اسلامی ایران است. / مطالب این وبگاه، وقف عام بوده و نشر آن، حتی بدون نام، آزاد است