13. در ادامهی حرامهای تکلیفی (گناهان) دستور استغفار افزوده شد.
مانند: مسألهی 514: نباید زنتان را در حال نفاس طلاق بدهید و همچنین نباید در آن ایام با او نزدیکی کنید و اگر نزدیکی کردید، باید بعد از استغفار، به دستوری که در احکام حیض گفته شد، کفاره بدهید.
مسألهی 870: هر گاه میدانستهاید جایی غصبی است ولی نمیدانستهاید که نباید در جای غصبی نماز بخوانید و در آن نماز خواندهاید، باید بعد از استغفار، آن نماز را در محل مباح، اعاده یا قضا نمایید.
مسألهی 946: باید فقط برای انجام امر خداوند متعال نماز بخوانید. پس اگر ریا کنید یعنی برای نشان دادن به مردم نماز بخوانید، باید نمازتان را تمام کرده و بعد از استغفار، دوباره با نیت خالص بخوانید.
مسألهی 1142: باید در حال نماز، جواب سلام را بدهید، ولی اگر جواب ندادید، نمازتان را صحیح بدانید. و پس از نماز، استغفار کنید.
مسألهی 1163: جایی که باید نماز را بشکنید، اگر نماز را تمام کنید، خود را معصیتکار بدانید و استغفار کنید و نمازتان را دوباره بخوانید.
مسألهی 1498: موقعی که زلزله یا رعد و برق و مانند اینها از حوادث گذرا که زمان آغاز و پایان ندارد، اتفاق بیافتد، باید فوراً نماز آیات را بخوانید و اگر نخوانید، خود را معصیتکار بدانید و پس از استغفار، در اولین فرصت بخوانید و نیت ادا یا قضا نکنید.
مسألهی 1625: هر گاه در شب ماه رمضان جُنُب شوید و بدانید که اگر بخوابید، تا صبح بیدار نمیشوید، نباید بخوابید، و چنانچه بخوابید و تا صبح بیدار نشوید، روزهتان را باطل بشمارید و بعد از استغفار، روزه را قضا کنید و کفاره بدهید.
مسألهی 1666: هر گاه در حال روزه، عمداً دروغی را به کسانی که در مسـألهی 1596 برشمرده شدند، نسبت دهید، باید استغفار کنید و کفارهی جمع پرداخت نمایید.
مسألهی 2285: نباید بذر را به طور ربایی قرض بگیرید، ولی اگر چنین کردید و با آن زراعت نمودید، بعد از استغفار، با صاحب بذر در محصول، مصالحه کنید.
مسألهی 2570: هر گاه مالی را پیدا کنید و بردارید، اگر عمداً به دستوری که گفته شد اعلان نکنید، گذشته از این که باید خود را معصیتکار بدانید و استغفار کنید، باز هم باید اعلان کنید.